SEAT martovska prodajna akcija

Od početka marta, SEAT u Srbiji je za većinu svojih modela pripremio specijalnu prodajnu akciju

    foto: SEAT
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Na primer, Best Buy automobil u Evropi novi SEAT Leon u toku trajanja ove akcije ima preporučenu cenu već od 15.990 evra. U pitanju je SEAT Leon 1.0 TSI koji između ostalog sadrži i aluminijumske felne, tempomat, Bluetooth, media System plus od 8.25”, LED prednje farove, climatronic. Dok je za ljubitelje snažnijih motora i sportskih karakteristika model SEAT Leon FR snage 150 KS, sa automatskim menjačem u martovskoj prodajnoj akciji dostupan je sa uštedom od 4.500 evra.

SEAT Arona

SEAT Arona, jedan od najprodavanijih SEAT modela, sada ima preporučenu maloprodajnu cenu već od 14,990 evra. U pitanju je SEAT Arona 1.0 TSI snage 95KS. Posebno se ističe ponuda ovog modela u nivou opreme Style sa dodatnim opcionalima koji su uključeni u cenu, a to su SEAT Digital Cockpit, Aluminijumske felne, Navigacioni uređaj od 8”, prednji i zadnji parking senzori, kamera za vožnju unazad, Wireless punjač mobilnih telefona. Preporučena cena ovako opremljenog modela u martovskoj prodajnoj akciji iznosi 16.990 evra.

SEAT Tarraco

Najveći SEAT model, SEAT Tarraco u toku ove akcije ima preporučenu cenu već od 24.990 evra i to sa motorom snage 150 KS i opremom koja između ostalog sadrži FULL LED svetla, navigacioni uređaj 9,2”, kameru za vožnju unazad, metalik boju, Driving profile selection.

SEAT Ateca

Prodajni adut u ponudi modela Ateca je automobil sa benzinskim 1.5 TSI motorom snage 150 KS i sa automatskim DSG menjačem, parking senzorima napred i pozadi, navigacionim uređajem i aluminijumskim felnama od 17” koji će biti u ponudi sa uštedom od čak 5,899 evra. Vozila su proizvedena 2021. godine i većina se već nalazi kod ovlašćenih SEAT prodavaca gde je moguće zakazati i test vožnju.

Komentari(0)

sortiraj