PR godine Ivana Mitrović i Aleksandar Andrić, a Aleksandaru Uglješiću specijalno priznanje

Pored titule Automobila godine koja je dodeljena novoj Opel Corsi, žiri Asocijacije automobilskih novinara Srbije ove godine dodelio je i titulu PR godine, kao i Eko automobil godine 2020

    foto: Dragan Stanimirović, Privatna arhiva, AANS
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Žiri AANS je odlučio i ko je u proteklom periodu najbolje komunicirao sa novinarima i najviše uradio na promociji svoje firme i brenda koji zastupa. Dodeljena je titula PR godine, a prema mišljenju žirija Asocijacije automobilskih novinara Srbije to su ravnopravno Ivana Mitrović, PR Renault Nissan Srbija i Aleksandar Andrić, PR Toyota Srbija!

Specijalno priznanje “Ivan Katunac”

I ove godine dodeljeno je specijalno priznanje “Ivan Katunac” za profesionalno novinarstvo i doprinos promociji i razvoju auto-industrije u Srbiji. Nagradu je dobio Aleksandar Uglješić, dugogodišnji automobilski novinar, glavni i odgovorni urednik portala Dmotion.rs!

Mercedes Eko automobil godine

Ove godine žiri AANS, pored automobila godine birali su i Eko automobil godine, a uslov je bio da taj automobil pokreće hibridni ili potpuno električni pogonski sklop. Neprikosnoveni pobednik je Mercedes E-klase, E300de plug-in hibrid, sa osvojenih maksimalnih 80 poena. Asocijacija automobilskih novinara Srbije će uskoro organizovati svečanu dodelu priznanja i promociju pobednika.

Komentari(0)

sortiraj