Mitsubishi u Makedoniji broj 1 u Evropi

Kompanija Mak Autostar, generalni distributer marke Mitsubishi u Makedoniji, je najbolji distributer u Evropi, za 2020. godinu

    foto: Mak Autostar
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Podaci se odnose na postignutih rezultata na učešće u prodaji na lokalnom tržištu. Sa učešće u prodaji na makedonskom tržištu novih automobila sa oko 2,7%, Mitsubishi takođe je jedna najprodavanija marka automobila i u Makedoniji.

Odlična prodaja modela ASX i Space Star

Odmah iza Makedonije, Mitsubishi je najviše prodao u Norveškoj, Island, Finskoj, Nemačkoj, Švedskoj... Dva Mitsubishi modela, ASX i Space Star, uporedeno sa svih zemalja u Evropi, najviše se takođe prodavali u Makedoniji.

Vladica Kokalović

-Prošle godine bila je izuzetno rizična zbog pandemije. Ipak veliki broj informacije ukazali su na to da situacija sa KOVID-om, biće dugotrajna, što znači i traženje načina sa čime bi se namalio pritisak na ekonomiju. Takođe u Makedoniji presudni su bili kompleksni, socio-psiholoških faktora koji su uticali na kupovinu, što kasnije se sve to pokazalo kao tačno. Ujedno, hteo bih da zahvalim kupcima na ukazanom poverenju, bez čega ne bi smo postigli ovaj biznis uspeh - kaže za makina.rs, Vladica Kokalović, direktor marke Mitsubishi za Makedoniju.

Komentari(0)

sortiraj