Ledena šuma - Besplatne grupne posete za decu

Manifestacija Ledena šuma kroz programe saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama omogućuje besplatne ulaznice na klizalište, za grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji

    foto: Ledena šuma
    Podeli
U nedelji koja će obeležiti kraj zimskog raspusta i početak drugog polugodišta za decu i đake, manifestacija Ledena šuma kroz programe saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama omogućuje besplatne ulaznice na klizalište, za grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja i razrednih starešina.

Radno vreme klizališta uperiodu od 14. do 20. januara je od 11 do 22.30 sati, a grupne posete i željene termine moguće je rezervisati svakog radnog dana u svim smenama koje su satnicom predviđene na klizalištu. Zainteresovani se više mogu informisati putem sajta www.ledenasuma.rs i putem društvenih mreža manifestacije. Za sve one koji nemaju sopstvene klizaljke, postoji mogućnost iznamljivanja po veoma povoljnim cenama. Manifestacija Ledena šuma se ove godine održava u Novom Sadu do 20. januara.

Komentari(0)

sortiraj