Škoda Octavia - Svetska premijera u Pragu

Svetska premijera modela Octavia zakazana je za 11. novembar u Pragu. Octavia ima emotivan dizajn, odličnu aerodinamičnost i full LED Matrix farove, novi upravljač, trozonski klima uređaj Climatronic

    foto: Škoda
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Kako navodi proizvođač, pored navedenih noviteta dolazi i sa izdignutim ekranom, ergonomskom podrškom za leđa, dva ekrana od 10 inča, „shift-by-wire“ tehnologija... Pogonski agregati su efikasni benzinski, dizel i CNG motori sa plug-in hibridnim pogonom. Octavia je srce i pokretač brenda Škoda, predvodnik i najprodavaniji model. I baš u trenutku kada slavi 60 godina od početka proizvodnje, češki proizvođač predstavlja najnovije izdanje bestselera.

Četvrta generacija modela Škoda Octavia je porasla, pa je stoga duža i šira od prethodne verzije. Prtljažni prostor je takođe veći. Zahvaljujući novom Škoda dizajnerskom jeziku, Octavia se može pohvaliti još većom emotivnošću, potpuno novim konceptom enterijera koji kombinuje funkcionalnost i jedinstvenu prostranost sa visokokvalitetnim materijalima i pametnim rešenjima, koja se ogleda čak i kroz najsitnije detalje.

Pored toga, nekoliko novih rešenja za povezivanje i sistema za asistenciju naglašavaju inovativne sposobnosti brenda u segmentu kompaktnih automobila. Pored svih ovih kvaliteta, najznačajnija je vrednost proizvoda za uloženi novac i kvalitet na koji su kupci brenda Škoda navikli.

Komentari(0)

sortiraj