Kia razotkriva model EV6 prvo električno vozilo

Kia je razotkrila fotografije modela EV6, svog prvog isključivo baterijskog električnog vozila, napravljenog na Kijinoj novoj EV platformi

    foto: KIA
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Model EV6 je i prvi model Kijine nove generacije BEV-ova kog su razvili u skladu sa novom dizajnerskom filozofijom i utelovljava Kijin prelazak na elektrifikaciju.

Karim Habib

-EV6 je utelovljenje namene našeg brenda, slogana “Pokret koji inspiriše,” kao i naše nove dizajnerske filozofije. Dizajniran je tako da svako putovanje inspiriše pružanjem instinktivnog i prirodnog doživljaja, koji poboljšava svakidašnji život naših klijenata, a pored toga korisnicima omogućava vlasništvo, koje je jednostavno, intuitivno i integrisano - rekao je Karim Habib, viši podpredsednik i vođa Kijinog globalnog dizajnerskog centra i dodao: - Naš cilj je dizajnirati fizički doživljaj našeg brenda i kreirati odvažna, originalna i električna vozila.


Prefiks EV

Kao deo preoblikovanja brenda od sada će Kijina nova isključivo baterijska električna vozila imati imena u skladu sa novom strategijom. Novi pristup donosi jednostavnost i doslednost u Kijinoj nomenklaturi EV-ova širom sveta. Sva Kijina nova baterijska električna vozila imaće prefiks EV, koji će korisnicima pomoći da razumeju koji modeli su potpuno električni. Tome sledi broj, koji odgovara položaju vozila u gami.

Uskoro predstavljanje

Model EV6, dizajniran i napravljen u skladu sa Kijinim novim sloganom “Pokret koji inspiriše” (Movement that inspires) svetskoj javnosti će biti predstavljen u prvom kvartalu 2021. godine.

Komentari(0)

sortiraj