Izmena režima saobraćaja zbog Beer music week 2019

Tokom održavanja manifestacije Beer music week 2019, na prostoru kod Poslovnog centra Ušće, biće izmenjen režim javnog prevoza

    foto: GSP BEOGRAD
    Podeli
Danas i sutra od 18 do 6 časova, 24. i 25. avgusta, od 18 do 6 časova i 25. i 26. avgusta, od 18 do 6 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Vozila JGP-a će se za vreme održavanja ove manifestacije kretati izmenjenom trasom.

Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 kretaće se u navedenom periodu, umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Trešnjinog cveta, u oba smera, Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjinog cveta i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linija 27E i 35 će se kretati u oba smera, umesto Bulevarom Nikole Tesle i Ulicom ušće, Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa „Novi Beograd /Blok 20/”. Linija 60 će u vreme održavanja manifestacije saobraćati sledećom trasom (u smeru ka okretnici Novi Beograd - Toplana), Brankov most - Milentija Popovića - interna saobraćajnica - Vladimira Popovića - Zemunski put - Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Komentari(0)

sortiraj