Honda na sajmu automobila u Ženevi

Od svetskog bestselera među SUV modelima do futurističkog EV koncepta, Honda će, na sajmu automobila u Ženevi od 8. do 18. marta, predstaviti niz vozila i koncepata

    foto: Honda
    Podeli
  • Ženeva - Honda predstavlja najinteresantnija vozila
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Potpuno novi CR-V

Najnovija generacija modela Honda CR-V imaće evropsku premijeru na sajmu u Ženevi. Novi SUV podiže lestvicu u smislu kvaliteta, enterijera i prefinjenosti, a po prvi put je u Evropi dostupan sa hibridnim pogonom.

Hondin trio električnih koncepata

Urbani EV koncept se vraća u Evropu nakon svoje globalne premijere na Sajmu automobila u Frankfurtu u septembru 2017. godine. Koncept predstavlja nameru Honde da uđe na evropsko tržište električnih vozila, sa proizvodnom verzijom koja je planirana za lansiranje naredne godine.

Prvi put nakon premijere na Sajmu automobila u Tokiju u oktobru 2017. godine, Honda će prikazati Sport EV koncept. Sa dopadljivim dizajnom i niskim težištem, daje uvid u to kako električni sportski automobil budućnosti može izgledati.

Poslednji član električnog tria u Ženevi je NeuV. Prvobitno prikazan na Sajmu elektronike 2017. godine, NeuV je napredni električni koncept sa autonomnim funkcijama i veštačkom inteligencijom.

Hondina proslava Motosporta

Uz asortiman novih električnih automobila, Honda će prikazati i širok spektar četvorotočkaša i dvotočkaša iz sveta motosporta. Civic Type R TCR će predvoditi ovaj šou i imati svoj prvi nastup na moto događaju pred sezonu VTCR-a. Type R TCR će biti izložen zajedno sa mnogim Honda trkačkim mašinama, uključujući i NSX GT3. Na dva točka, Hondin pobednički MotoGP motocikl će se pojaviti zajedno sa svetskim Superbajk i Dakar Reli konkurentima.

Premijera modela Jazz X-Road

Hondino izlaganje će biti završeno debitovanjem modela Honda Jazz X-Road. Nakon nedavno lansiranog Dynamic 1.5-litarskog i-VTEC-a, novi Jazz je dizajniran kao robusna opcija u ponudi Honda modela. Odlikuju ga crne plastične lajsne oko blatobrana i krila, kao i srebrna prednja i zadnja maska.

Spoljašnji izgled je dopunjen sa aluminijumskim točkovima od 16 inča, dok snaga dolazi od 1.3-litarskog motora, sa 103 KS, i manuelnim menjačem ili opcionim CVT automatskim menjačem.

Komentari(0)

sortiraj