Fordova vozila s nižim cenama i poklon paketom

Generalni uvoznik Grand Motors do 3. juna organizuje prodajnu kampanju Fordovih vozila koja će biti jeftinija od 300 do 1.500 evra, kao i specijalan poklon Blue week paket

    foto: Ford
    Podeli
Tokom ove akcije potencijalni kupci, po posebnim, atraktivnim uslovima biće ponuđena ograničena količina novih i korišćenih automobila i lakih komercijalnih vozila ove marke, ali i „polovnjaci“ drugih proizvođača.

Blue week paket

Svako novo vozilo će, uz nižu cenu, od 300 do svih 1.500 evra imati i specijalan poklon, Blue week paket, koji čine komplet gumenih patosnica, paket obavezne opreme i potvrda o tehničkoj ispravnosti vozila (što znači da nema potrebe za naknadnim tehničkim pregledom). Kupci korišćenih vozila sa lagera u prodajno-servisnim centrima, bez obzira da li su iz Fordovog ili programa drugih marki, takođe dobijaju besplatan tehnički pregled.

Uz stari Ford bonus 200 evra

Sadašnji vlasnici, koji se odluče da svoj stari Ford zamene novim, dobijaju bonus u vrednosti od 200 evra. Ovom prodajnom kampanjom su obuhvaćeni najtraženiji Fordovi modeli u Srbiji - Fiesta i Fiesta Active (s cenama nižim od 300 do 1.000 evra), jedna od verzija „najtiražnijeg“ Forda - modela Focus (popust od 1.000 evra), porodično-poslovni Mondeo (po cenama nižim od 600 do 1.500 evra), jedna od verzija velikog MPV-a Galaxy (sniženje 1.000 evra) i kompletna ponuda korišćenih automobila i dostavnjaka iz Fordovog i programa drugih brendova.

Komentari(0)

sortiraj