Žan-Filip Imparato - Kvalitet prioritet, cilj je izvrsnost

Naši dobavljači su saputnici na putu čija je destinacija prvi elektrifikovani automobil brenda, koji otelotvoruje DNK brenda Alfa Romeo uz najviše standarde kvaliteta, rekao je Žan-Filip Imparato

    foto: FCA
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Više od 150 italijanskih i međunarodnih dobavljača koji učestvuju u pravljenju terenca Tonale, prvog elektrifikovanog vozila brenda Alfa Romeo, su se sastali sa glavnim izvršnim direktorom brenda Alfa Romeo Žan-Filip Imparatoom i višim rukovodstvom brenda u fabrici G.B. Vico u Pomiljano d’Arkou.

Na dnevnom redu sastanka je bio kvalitet, bez ograničenja. Dajući posebnu pažnju ovom cilju još od svog imenovanja, novi direktor Imparato je učestvovao u mesečnim sastancima u fabrikama u Pomiljanu i Kasinu. Sa preko 60 prisutnih dobavljača i drugih povezanih video linkom on je odlučno ponovio da je kvalitet glavni prioritet. Cilj je izvrsnost.

Žan-Filip Imparatoom

-Kako bismo ga postigli početna tačka je izbor materijala. Naši dobavljači su saputnici na putu čija je destinacija prvi elektrifikovani automobil brenda, koji otelotvoruje DNK brenda Alfa Romeo uz najviše standarde kvaliteta - rekao je Žan-Filip Imparatoom.

Tonale na evropskom tržištu od juna 2022. godine

Direktor za korisničko iskustvo Ričard Švarcvald i direktor fabrike Alesio Leonardi su takođe učestvovali na sastanku. Tokom sastanka, ciljevi projekta su podeljeni sa dobavljačima, i uzete su u obzir ključne zainteresovane strane u postizanju postavljenih ciljeva kvaliteta. Tonale će biti na evropskom tržištu od juna 2022. godine.

Komentari(0)

sortiraj