Air Serbia od danas uvodi letove do Ženeve

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, uvodi dva nedeljna leta do Ženeve od 1. marta 2021. godine

    foto: AIR SERBIA
    Podeli
Planirano je da se letovi za Ženevu, drugu destinaciju Air Serbia u Švajcarskoj pored Ciriha, obavljaju ponedeljkom i petkom. Ženeva je bila planirana kao jedna od šest najavljenih novih destinacija prethodne godine, od čega se privremeno odustalo zbog pandemije korona virusa.

Jirži Marek

-Pažljivo pratimo sve promene u ograničenjima putovanja i potražnji, trudeći se da brzo reagujemo i iskoristimo sve prilike koje se ukažu na tržištu. U julu smo već pokrenuli jednu novu destinaciju - Oslo, što se pokazalo kao odlična poslovna odluka jer je norveška prestonica u ovom trenutku jedna od top pet destinacija Air Serbia. Pored toga, uspostavljanje kod-šer saradnje sa “Turkiš erlajnzom” rezultiralo je uvođenjem svakodnevnih letova do Istanbula sa odličnom popunjenošću putničke kabine koja je dostizala i više od 80 odsto - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia .

Dobra povezanost iz Ženeve

Letovi ponedeljkom će omogućiti dobru povezanost iz Ženeve ka drugim destinacijama do kojih srpska nacionalna avio-kompanija leti sredinom dana, kao što su Atina, Istanbul, Larnaka, Moskva, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Tirana i Tivat.

Komentari(0)

sortiraj