Zlatni i Sajamski ključevi za najbolje na ovogodišnjem sajmu

Zlatni ključ, prestižna nagrada 56. Međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, dodeljena je najuspešnijim izlagačima u četiri kategorije

    foto: Beogradski sajam
    Podeli
O dobitnicima je odlučivao internacionalni stručni žiri, kojim je predsedavao Bogdan Slavica, a članovi su bili Salih Teskeredžić, studio Autori - Dijana Novaković i Maja Trbović, Niko Čučković i Virginio Briatore. Zlatni ključ, za najbolji proizvod osvojila je hrvatska kompanija Prostoria za „Trifidae“, tri različite fotelje razvijene iz zajedničkog tipološkog i oblikovnog ishodišta, dizajn - Numen For USE.

U kategoriji najbolji outdoor nameštaj nagrađen je proizvođač Garda za „Kolekciju Totem“, dizajn Anice Andrić. Zlatni ključ u kategoriji brand development dodeljen je proizvođaču GIR iz Kraljeva, dok nagrada nije dodeljena u kategoriji home accessories. Za najboljeg mladog dizajnera na ovogodišnjem Sajmu nameštaja proglašeni su Dorja i Ivan Benussi – THING THINGS CHAIR.

Nagrada Sajamski ključ, za asortiman izlagačkog programa ove godine pripao je kompaniji Moja soba d.o.o. iz Kraljeva, dok je kompanija MATIS d.o.o. iz Ivanjice nagrađena za višegodišnji doprinos podizanju kvaliteta manifestacije. Sajamskim ključem za kreativno osmišljen sajamski nastup nagrađena je kompanija SIMPO iz Vranja, a za ukupan sajamski nastup TOP TECH WOODWORKING iz Beograda.

Komentari(0)

sortiraj