Zlatibor - Završena još jedna uspešna sezona u kampu

Kamp na planini Zlatibor je i ove turističke sezone izuzetno uspešno poslovao i zabeležio je preko 50 odsto više posetilaca, u odnosu na prethodnu godinu

    foto: TOZlatibor
    PodeliOvogodišnju turističku sezonu, koja je trajala od aprila do kraja oktobra kamp je završio izuzetno uspešno. Individualnih gostiju najviše je bilo iz Holandije i Slovenije, a zatim slede gosti iz Češke, Poljske, Nemačke i Austrije. Organizovane grupe koje već tradicionalno borave u zlatiborskom kampu obeležili su i ovu sezonu. Na kampu je kao i prethodnih godina organizovano i nekoliko manifestacija poput Bubijade, Čiker maratona što je takođe doprinelo povećanju broja gostiju, kažu u Turističkoj organizaciji Zlatibor.

U toku predstojećih zimskih meseci TO Zlatibor sprovešće niz promotivnih aktivnosti u zemlji i inostranstvu, a kao i prethodnih godina akcenat će biti stavljen na promovisanje kampa na specijalizovanim sajmovima u Austriji, Nemačkoj i Holandiji. Da podsetimo, kamp na Zlatiboru nalazi u blizini hotela Zelenkada, nedaleko od turističkog centra i kategorisan je sa tri zvezdice. Prostire se na 1,5 hektara i ima 60 kamp jedinica, a opremnjen je svim neophodnim uslovima za ugodan boravak, priključcima za struju i vodu, zajedničkom prostorijom, kuhinjom i trpezarijom, letnjikovcem sa roštiljom, dobrom wifi interent konekcijom.

Komentari(0)

sortiraj