Uspešno održana džipijada na Zlatiboru

Zlatiborska Džipijada 2019 održana je proteklog vikenda u organizaciji „4x4 kluba Avantura“ i uz podršku opštine Čajetina i preduzeća Autostad iz Čačka, drugu godinu za redom

    foto: TO ZLATIBOR
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Lepo vreme posle dužeg prohladnog i kišovitog perioda, kao i teže pristupačni, a predivni zlatiborski krajolici, upriličili su da je Džipijada 2019 okupila preko 350 učesnika i entuzijasta avanture off-road vožnje u više od 150 vozila i pružila izvanredne uslove da se osete sve draži jedne ovakve manifestacije.

Trasa ovogodišnje Džipijade bila je delimično izmenjena u odnosu na prošlogodišnju i prilagođena većem broju učesnika, kao i složenijim uslovima terena, ali i ove godine vodila do idiličnih i skrivenih kutaka zlatne planine.

Start je bio sa platoa ispred hotela Zelenkada i vodio preko Semegnjevske gore i Jablanice, uz doručak u prirodi i trubače, prema Čavlovcu i Viogoru uz nestvarne vidikovce prema Mokroj Gori i mesta panorame kroz koje se mogla sagledati jedna sasvim drugačija perspektiva Zlatibora od uobičajene i osetiti sama srž i duh planine, da bi se do popodnevnih časova učesnici vratili na početnu tačku gde je organizovan ručak uz druženje i deljenje utisaka.

Komentari(0)

sortiraj