Zlatibor - Radno vreme atrakcija i lokaliteta tokom zimske sezone

Tokom predstojećih novogodišnjih praznika, kao i tokom zimske sezone turističke atrakcije i lokaliteti na Zlatiboru biće otvoreni za posetioce Zlatibora

    foto: Dragan Stanimirović
    Podeli
Stopića pećina je otvorena za posete svim danima od 9.30 do 16.30 časova. Radno vreme muzeja "Staro selo" Sirogojno je svim danima od 9 do 16 časova, dok se vodopad u Gostilju može posetiti svakog dana od 9 do 16.30 sati.

Zimska turistička sezona saobraćanja voza "Nostalgija" na muzejsko-turističkom kompeksu "Šarganska osmica", počela je sa radom od 25. decembra, a trajaće do 24. januara 2021. godine. Voz će saobraćati svakog dana sa polaskom u 11.45 časova iz stanice Mokra Gora. Turistički voz saobraća na relaciji Mokra Gora - Jatare - Mokra Gora, a cena karte iznosi 600 dinara za sve kategorije putnika.

Interesantni i nesvakidašnji sadržaji Dino parka posetiocima Zlatibora biće na raspolaganju svim danima od 10.00 do 16.00 časova, a zimske aktivnosti i sadržaje priprema i Avantura park u centru Zlatibora. Turistički kompleks "El Paso Citi", koji se nalazi na Vodicama, 14 kilometara od centra Zlatibora, neće raditi tokom predstojeće sezone.

(TO Zlatibor)

Komentari(0)

sortiraj