Zlatibor poneo priznanje Ambasador dobre usluge

Turistička organizacija Zlatibor učestvovala je na III međunarodnom Spa & Wellness festu u beogradskom hotelu Metropol Palace

    foto: TO ZLATIBOR
    Podeli
U okviru festivala organizovana je dodela priznanja Ambasador dobre usluge najuspešnijima u wellness & spa industriji za 2019. godinu u osam kategorija. Zlatiboru, najposećenijoj srpskoj planini, dodeljeno je priznanje Ambasador dobre usluge u kategoriji Ekskluzivna turistička destinacija.

Na svečanoj dodeli ovo prestižno priznanje uručeno je direktoru Turističke organizacije Zlatibor, Vladimiru Živanoviću, koji je u pozdravnom govoru naglasio da ovo priznanje pripada svim turističkim radnicima i nosiocima razvoja Zlatibora koji su zajedničkim snagama i napornim radom stvarali destinaciju koja je postala lider u turizmu ovog dela Evrope.

-Ovo prizanje je kruna naših višegodišnjih napora i velikih ulaganja u destinaciju i turističke sadržaje. Predstavlja veliku čast, ali nas ujedno i obavezuje da i dalje proširujemo turističku ponudu i uslugu održavamo na veoma visokom nivou i u godinama koje su pred nama - istakao je direktor TO Zlatibor i zahvalio se organizatorima i stručnom žiriju festivala.

Žiri u sastavu Olgica Miljković, Turistička organizacija Srbije, Vladan Vešković, Udruženje banja Srbije, Ljiljana Kosar, profesor Univerziteta, Peđa Filipović, Wellness akademija Peđa Filipović i Ljiljana Rebronja, Redakcija časopisa Turistički svet nije imao nimalo lak zadatak, ali je Zlatibor jednoglasno izglasan za dobitnika ovog prestižnog priznanja.

Svečanoj dodeli nagrada prethodila je prezentacija turističke ponude Zlatibora u okviru festivala, sa naglaskom na zdravstveno-lečilišni turizam, ponudu spa i wellness sadržaja u zlatiborskim hotelima i predstojeću zimsku sezonu. Učešće na festivalu bilo je prilika da se brojnim medijima, izlagačima i posetiocima predstave novi tematski promo spotovi TO Zlatibor koji su urađeni u 360 formatu.

Veliko interesovanje na štandu Zlatibora privukle su VR naočare i virtuelno putovanje kroz "zlatnu" planinu, a najsrećniji posetioci imali si priliku da osvoje vredne nagrade. Glavni organizator festivala je magazin Turistički svet, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Komentari(0)

sortiraj