Zlatibor - Novogodišnji koncerti na Kraljevom trgu

Zimska sezona je počela a predstavnici turističke privrede Zlatibora su već osmislili odličan program i dešavanja za turiste koji odluče da praznike i odmore provedu na ovoj planinskoj lepotici

    foto: Shuterstock
    Podeli
Na turističkoj destinaciji koja spada među najposećenije u Srbiji, kao i svake godine održaće se koncerti koji se već tradicionalno izvode na Kraljevom trgu za novogodišnje praznike, a spisak imena koja gostuju na Zlatiboru je zvučniji nego ikada pre.

Naime, sinoć u STC Wai-Tai u okviru internacionalne turneje Hotel Nacional održan je koncert Dina Merlina. Novogodišnji program na Zlatiboru nastavlja se na Kraljevom trgu, 30. decembra kada će gostovati "Neverne bebe", a najveći spektakl očekuje se 31. decembra kada će turiste u Novu godinu uvesti Dragana Mirković.

Za novogodišnju noć Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor pripremile su kao i uvek bogat program. Veče će početi predstavom za najmlađe posetioce, zatim će od 21 čas kao predgrupa nastupiti Snežana Kačar i Imperium bend, a od 22 časa očekuje se početak koncerta glavne zvezde večeri Dragane Mirković. Prve minute nove 2019. godine posetioci će tradicionalo dočekati uz trubače i vatromet koji će biti priređen na Kraljevom trgu.

Dolazak jedne od najvećih folk zvezdi sigurno je privukao veliki broj ljudi i presudio da njihova destinacija za novogodišnje praznike bude upravo Zlatibor i da kao i prethodnih godina doček na Kraljevom trgu bude jedan od najposećenijih u Srbiji. Pored dočeka na otvorenom hotelijeri i restorani su pripremili veoma bogatu ponudu pa sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” u novogodišnjoj noći očekuje odličan provod.

Komentari(0)

sortiraj