Zimska servisna akcija u Hondi

Tradicionalna Honda zimska servisna akcija, koja obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti kada je reč o održavanju i opremanju vozila, počela je 1. novembra i trajaće do 31.marta 2019. godine

    foto: Honda
    Podeli
Kompletna sezonska provera automobila u 12 tačaka moguća je za 999 dinara, a klijenti mogu ostvariti popuste na pojedine rezervne delove i uslugu njihove zamene, kao i odabranu dodatnu opremu, navode iz Honda Srbija.

Zimska akcija takođe omogućava popuste od 30% na pumpu i letvu servo upravljača, njihove komponente i uslugu njihove zamene, 30% na amortizere i uslugu njihove zamene, 20% na komplet kvačila i uslugu njihove zamene, 10% na kočione pločice i uslugu njihove zamene, 15% za set kočionih diskova i pločica i uslugu njihove zamene, 15% na elemente izduvnog sistema i usluge njihove zamene, 15% elemente sistema vešanja i upravljanja vozila kao i usluge njihove zamene, 15% na artikle iz programa dodatne opreme vrlo korisne u zimskom periodu - gumene patosnice i prostirke prtljažnika, kao i 20% na originalne rezervne delove za motocikle i njihovu ugradnju.

Komentari(0)

sortiraj