Zimska besplatna provera vozila za sve vlasnike brendova koje zastupa FCA Srbija

Mopar tim kompanije FCA Srbija poziva sve vlasnike da iskoriste besplatnu zimsku proveru vozila do 31. decembra ove godine

    foto: FCA
    Podeli
Mopar tim kompanije FCA Srbija organizuje besplatnu zimsku proveru za sva vozila FCA grupacije: Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Chrysler, Dodge, Abarth i poziva vlasnike da je iskoriste do 31.12.2021. godine. Mopar nastavlja sa dobrom praksom brige o klijentima podsećajuću na važnost održavanja vozila i poziva sve vlasnike da bez obzira na starost vozila, bilo da su njihova vozila u garantnom ili van garantnog roka, da se jave najbližem ovlašćenom servisu.

Pod sloganom “Budite spremni za zimske dogodovštine!” i ovogodišnji Winter Check-up podrazumeva besplatnu proveru vozila u 11 tačaka, konkretno - wiTECH kontrolu centrale ubrizgavanja, proveru stanja pneumatika, akumulatora, ventilacionog (rashladnog) sistema, rashladne tečnosti, nivoa ulja u motoru, kočnog sistema - nivoa ulja, vizuelni pregled kočnica, kontrolu metlica brisača, prednje svetlosne grupe i signalizacije, prednjeg i zadnjeg trapa, upravljačkog sistema kao i vizuelni pregled vozila.

U slučaju uočenih dodatnih potreba za intervencijom na vozilu, vlasnik može da računa na popust na rad u servisu u iznosu 10 odsto, kao i na popust na originalne rezervne delove koji, zamenjeni u okviru kampanje, iznosi 10 odsto.

Komentari(0)

sortiraj