Zajedno za muziku - Audi Letnji koncerti online prvi put u njihovoj jubilarnoj godini

Od 2. do 5. jula Audi će online uživo prenositi Letnje koncerte iz Ingolstadt-a sa vrhunskim umetnicima. Mobilni Audi muzej i sala B na lokaciji GVZ koristiće se kao digitalna koncertna dvorana

    foto: AUDI
    Podeli
Pod motom „Zajedno za muziku“ planirana su četiri koncerta koja će se uživo prenositi iz mobilnog Audi muzeja i dvorane gde se inače okupljaju zaposleni u Audijevom industrijskom parku GVZ. Festival će proslaviti 30. godišnjicu saradnje sa uglednim umetnicima i ansamblima.

Kao rezultat situacije sa korona virusom, Audi Letnji koncerti će se održati u manjem obimu tokom svoje važne godišnjice, ali sa velikim imenima i izvanrednim umetnicima. Pored umetničke direktorke Lise Batiashvili, moći će da se čuju i vide ansambli poput Budimpeštanskog festivalskog orkestra pod vodstvom Ivana Fischera, Camerata Salzburg sa Francois Leleux i Makimilian Hornung na čelu, kao i Quatuor Ebene, kako izvode vrhunska muzička dela u nesvakidašnjem koncertnom okruženju.

Koncerti će se besplatno prenositi na www.audi.com/sommerkonzerte, YouTube kanalu @Audi, Facebook stranici @ Audi.AG i na kanalima društvenih medija izvođača. Livestream je dostupan i na www.audimedia.tv, na Audi MediaTV aplikaciji i putem smart TV-a. Snimci sa sva četiri koncerta biće dostupni po završetku na vvv.audimedia.tv. Program festivala na engleskom jeziku predstaviće Aleksander Mazza. Ograničen broj mesta za koncerte biće na raspolaganju zaposlenima u Audiju u skladu sa primenom propisanih mera zaštite. Na www.audimedia.tv možete naći link koji omogućava da se Audi letnji koncerti „Zajedno za muziku“ mogu direktno pratiti i na drugim sajtovima.

Program „Zajedno za muziku“:

2. jula 21 čas „Snaga prirode" uživo iz audio muzeja Audi

3. jula 20 časova „Music Essentials" uživo iz Hala B u GVZ-u

4. jula 11 i 15 časova „Beethoven Outdoor“ koncert u Ingolstadtu

21 čas „Betoven oko sveta" uživo iz mobilnog Audi muzeja

5. jula 20 sati „Zajedno za muziku" uživo iz Hala B u GVZ-u

Komentari(0)

sortiraj