Volkswagen - Na dlanu virtuelna izložba automobila u Ženevi

Ukoliko ste ljubitelj marke Volkswagen imate priliku da se odlično zabavite iz svog doma, i to virtuelnom posetom Volkswagen štandu na nedavno otkazanom Međunarodnom sajmu u Ženevi

    foto: Volkswagen
    Podeli
Virtuelna tura obilaska štanda može da se besplatno pogleda do 17. aprila, a veb stranica je dostupna na nemačkom i engleskom jeziku. Kao što smo rekli, nakon otkazivanja ovogodišnjeg Međunarodnog sajma automobila u Ženevi, štand marke VW sada se može posetiti i na internet mreži.

Narednih dve nedelje posetioci mogu iz sopstvenih domova da dožive sve nove modele ovog brenda na linku https://www.volkswagen.de/de/specials/geneva-2020.html, za Srbiju https://www.volkswagen.rs/marka-i-iskustva/novosti... i za Crnu Goru https://www.volkswagen.me/marka-i-iskustva/novosti.... Turneja od 360° nudi interaktivno digitalno iskustvo koje posetiocima omogućava da makismalno uživaju u razgledanju, šetaju kabinom, pregledaju vozila sa svih strana, a takođe mogu menjati boje i konfiguracije naplatka koristeći jednostavne funkcije.

Jurgen Stackmann

-Zadovoljstvo mi je što je naš marketinški tim uspeo da učini štand dostupnim svim posetiocima uprkos otkazivanju salona automobila u Ženevi. U stvari, oni mogu doživeti pažnju našeg tima prema detaljima u predstavljanju ove emisije i našim proizvodima. Ovo pokazuje da posebne situacije zahtevaju i posebna rešenja. Uvereni smo da ćemo uspeti da dođemo do još većeg broja ljudi u budućnosti kroz virtuelne posete pored stvarne prezentacije vozila - rekao je Jurgen Stackmann, član uprave kompanije Volkswagen za upravljanje, marketing i naknadnu prodaju.

Sva vozila planirana za Ženevu digitalno su obrađena za 360 stepeni i posetiocima pružaju trodimenzionalno iskustvo boravka na izložbi. Glavni fokus je na novim proizvodima 2020. godine. Oni se kreću od budućeg električnog vozila ID.3 do novog Touareg R sa plug-in hibridnom tehnologijom i poslednje generacije ikonskih sportskih verzija kompaktnih modela Golf 8 - GTI, GTD i GTE.

Korisnici mogu uživati zajedno sa vodičem štanda, ali mogu i pojedinačno kontrolisati svoju posetu. Klikom na integrisane dodatne funkcije i interaktivne eksponate koji omogućuju prikaz vozila različitim bojama ili naplatcima, korisnici se podstiču da komuniciraju zajedno sa prezentacijom. I na kraju, korisnici su upućeni na stranicu za registraciju na kojoj mogu kreirati svoj VW ID za primanje personalizovanih ponuda u budućnosti.

Jochen Sengpiehl

-Naša prva digitalna govornica samo je uvodno poglavlje našeg novog održivog koncepta za buduća inovativna online iskustva – rekao je Jochen Sengpiehl, direktor marketinga marke Volkswagen Passenger Cars. - Iskorišćavanje mogućnosti koje nudi virtuelna stvarnost deo je naše strategije digitalizacije. Postaće sastavna komponenta našeg iskustva marketinga, celokupne eksterne prezentacije brenda i interakcije sa kupcima i fanovima.

Komentari(0)

sortiraj