Visa poziva fintek kompanije iz Srbije da se pridruže takmičenju i osvoje vredne nagrade

Fintek kompanije iz Srbije dobile su priliku da se pridruže međunarodnom programu inovacija Everywhere Initiative kompanije Visa, takmiče se i osvoje neke od vrednih nagrada

    foto: VISA
    Podeli
Ukoliko budu najbolje u regionu, dobiće 15.000 dolara, a ako se na globalnom nivou plasiraju na sam vrh pripašće im 50.000 dolara. Predviđene su i nagrade za drugo i treće mesto, odnosno nagrada publike. Fintek kompanije iz celog sveta, uključujući i Srbiju, imaće priliku da svoje ideje predstave stručnom žiriju koga čine predstavnici platne industrije. Visa i TechCrunch obezbediće prenos uživo i biće domaćini virtuelnih događaja u Severnoj Americi, CEMEA regionu i Latinskoj Americi.

Vira Platonova

-Jedan od glavnih prioriteta kompanije Visa jeste podrška kompanijama koje kreiraju rešenja za neometano kretanje novca širom sveta. Prepoznajemo fintek kompanije kao glavne katalizatore inovacija, koje su istovremeno i temelj našeg poslovanja, pa ih pozivamo da se prijave za učešće u programu Visa Everywhere Initative. Radujemo se što ćemo i ove godine imati priliku da čujemo mnoge sjajne ideje iz Srbije, kao i iz celog regiona - rekla je Vira Platonova, viša potpredsednica i regionalna menadžerka kompanije Visa za CISSEE region.

Prijave do 7. maja

Svi zainteresovani mogu da podnesu prijave za regionalno takmičenje do 7. maja, na engleskom jeziku. Finale po regionima je zakazano za 8. jun, a završnica globalnog takmičenja za 14. septembar 2021. Svi koji žele da se prijave na predstojeće takmičenje, mogu to da učine putem veb stranice.

Visa Everywhere Initiative je globalni program za inovacije koji pruža priliku startap i fintek kompanijama da kroz rešavanje izazova u oblasti trgovine i plaćanja unaprede sopstveni portfolio proizvoda i predstave vizionarska rešenja širokoj mreži partnera kompanije Visa. Program je prvi put pokrenut u Sjedinjenim Američkim Državama 2015. godine i brzo se proširio na globalni nivo – prisutan je na šest kontinenata i u više od 100 zemalja. Do danas, više od 7.000 startap kompanija učestvovalo je u programu i prikupilo 2,5 milijardi dolara. Tokom finalnog, globalnog događaja biće dodeljeno šest novčanih nagrada, u rasponu od 10 do 50.000 dolara.

Komentari(0)

sortiraj