Velikim trudom do velikih rezultata

Milan Belin, generalni direktor Renault-Nissan Srbija, kaže za makinu.rs da je rad celokupne mreže, idejama, snagom i jedinstvom, obeležen uspesima i najavljuje još pozitivnije rezultate grupacije

    foto: Dragan Stanimirović, Privatna arhiva
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Prodaja Renault i Dacia vozila iz godine u godinu je sve bolja u Srbiji. Na koji način, ako nije tajna, postižete zavidne rezultate?

-Rezultati koje postižemo su rezultat velikog truda celokupne mreže da na najbolji mogući način priđe svakom kupcu, da prepozna njihove želje i mogućnosti i da, uz atraktivnost cele game, obezbedimo realne cene kao i najbolje moguće modele finansiranja. I upravo ovakav model poslovanja daje pozitivne rezultate na tržištu.

Šta možemo očekivati od Renault i Dacia vozila na BG Car Show?

-Kao i svake godine, posebnu pažnju posvećujemo beogradskom sajmu automobila, gde ćemo izložiti najinteresantnije modele, kako putnička, tako i dostavna vozila. Kao premijere će se pojaviti novi Renault Koleos i novi Dacia Duster.

Koje pogodnosti nudite budućim kupcima?

-Posebna sajamska ponuda je već krenula od 01.03. i pored odličnih cena, odlučili smo da svakom kupcu Renault vozila platimo kompletne troškove registracije, damo 5 godina garancije i jedan osnovni servis. Za finansiranje nudimo beskamatne kredite ili leasing od 5 do 10.000 evra (u zavosnosti od modela). Kupce Dacie očekuje, takođe uz odlične cene i osnovni servis, produžena garancija do 5 godina, krediti sa kamatnim stopama izumeđu 1.99% do 5.99% (u zavisnosti od dužine trajanja otplate).

Da li možete ukratko da nam sumirate prethodnu 2017. godinu?

-2017. godina je bila veoma uspešna za sve naše marke. Zabeležili smo rast tržišnog učešća i sa Renault-om i sa Dacijom, naročito u segmentu privatnih kupaca, što nam je i bio prioritet.

Šta će nam novo ponuditi Renault i Dacia vozila do kraja 2018. godine?

-Sa dolaskom na tržište, pred kraj 2017. godine, novog Renault Koleosa i početkom 2018. novog Dacia Dustera, upotpunjena je i kompletirana cela gama. Tako danas imamo jednu od najmlađih gama vozila na tržištu i do kraja godine nećemo imati novih modela.

Renault i Dacia modeli svim snagama „gaze” SUV segment. Kakva su očekivanja?

-Kao segment koji već nekoliko godina beleži najveći rast širom sveta, Renault se na vreme okrenuo i ponudio paletu SUV vozila. Captur je jedan od najprodavanijih SUV vozila u B segmentu u Evropi, Kađar ide dobrim putem u C segmentu, a sa novim Koleosom smo prvi put ušli u bitku sa konkurencijom u D segmentu. Verujemo da sa ovom gamom i ponudom možemo da ozbiljno uzdrmamo tržište.

Dragan Stanimirović

Komentari(0)

sortiraj