Veliki skup ljubitelja Renault vozila

Šabac će biti domaćin prvog skupa ljubitelja Renault Automobili Srbija

U nedelju, 10. septembra, u Šapcu se sprema prava automobilska fešta! Naime, u periodu od 10 do 16 časova, pod nazivom Skup Renault Automobili Srbija održaće se prva manifestacija u ovom gradu za sve ljubitelje ove francuske marke automobila. Domaćin ovog lepog druženja je PSC Vuković u istoimenom gradu, koji se nalazi na magistralnoj obilaznici oko Šapca, na putu prema Loznici.

Svi učesnici Renault Automobili Srbija dobiće prigodne poklone od domaćina, a cilj ove akcije je da se članovi, kao i ljubitelji Renault marke upoznaju, razmenjuju iskustva... Oni koji to žele, u ovlašćenom salonu za Renault vozila mogu da isprobaju nove modele ovog proizvođača automobila, i to Koleos, Kađar, Kaptur, Megan, kao i mnoga druga vozila koja će biti na raspolaganju na parkingu salona. Ono što će biti najzanimljivije za građane Šapca jeste da će okupljeni na ovom događaju, sa starim i novim četvorotočkašima prodefilovati kroz ulice ovog grada i predstaviti se na najlepši automobilski način. Na ovaj skup pozvani su svi oni koji imaju četvorotočkaša sa Renault znakom.

Više od 2.000 članova

Goran Ilić, organizator skupa Renault Automobili Srbija, kaže za www.makina.rs, da su iz čistog entuzijazma, sa prijateljima, pre nekoliko godina osnovali grupu Renault Automobili Srbija, gde broje više od 2.000 članova.

-Svi članovi su spremni da u svakom trenutku pomognu jedni drugima u rešavanju problema oko automobila, pohvale novim i starim četvorotočkašima... Nekako se spontano i prirodno nadovezalo da organizujemo prvi naš zajednički skup, vidimo i upoznamo. U susret nam je izašao ovlasćeni salon Renault Vuković iz Šapca koji je bio oduševljen našom idejom i u skladu sa svojim mogućnostima rešio da nam ulepša ovu manifestaciju. Od ove automobilske kuće dobićemo na test najnovije modele Renaulta, kao i prigodne poklone. Do sada se prijavilo više od 40 vozila iz cele Srbije. Očekujemo da će skupu prisustvovati više od 100 ljudi koji vole i cene ovu marku automobila. Planiran je i jedan defile kroz grad kako bi građani Šapca videli nove i stare Renault automobile. Svi koji vole Renault i voze isti su dobro došli na druženje u nedelju, 10. septembra - kaže Ilić.

Tekst

Dragan Stanimirović

Komentari(4)

sortiraj
Seid 07:28 | 06.09.2017
Odli?na inicijativa I ideja! Super za
1 0 odgovori
Milan Plavsic 11:59 | 04.09.2017
Nadam se da je sve za dzabe. Sala mala. Vidimo se nadam se
0 0 odgovori
Violeta 11:54 | 04.09.2017
Svaka cast, to nam je trebalo.. Cekamo vac u Sapcu, cela moja porodica
1 0 odgovori
Dejan Vasic 11:53 | 04.09.2017
Dooolazimoooooo :)
1 0 odgovori