Uklonjeno preko 100 bahato parkiranih vozila na Ušću

JКP Parking servis je sprovelo još jednu veliku akciju uklanjanja nepropisno parkiranih vozila sa šetališta i zelenih površina na Ušću

    foto: JKP PARKING SERVIS
    Podeli
Akcija je sprovedena u koordinaciji sa Кomunalnom inspekcijom, Saobraćajnom i Кomunalnom policijom, kao i Interventnom jedinicom beogradske policije. Tokom prošlog vikenda, po nalogu komunalne inspekcije i saobraćajne policije, uklonjeno je preko 100 nepropisno parkiranih automobila.

Kako navode u JKP Parking servisu, u vanrednoj akciji su između ostalih, dizalicama „pauk“ preneti i luksuzni automobili i džipovi što pokazuje da niko nije privilegovan i da se propisi moraju poštovati. Direktor JКP Parking servis Beograd Andrija Čupković je ovom prilikom apelovao na vozače da poštuju propise.

-Ovom i brojnim sličnim akcijama dokazujemo već nekoliko godina za redom da u Beogradu nema zaštićenih i da mi uvodimo red. Na osnovu naloga MUP-a i inspekcije, uklanjaju se svi koji krše zakon, a zahvaljujući oštrijoj kaznenoj politici rešeni smo da istrajemo u nameri da taj red i sačuvamo. Nema bahatog parkiranja, ni nepoštovanja pravila. Nije naš cilj samo da napravimo parkove poput ovog na Ušću, već i da sačuvamo sve to što smo napravili. Nećemo dozvoliti da bahati pojedinci džipovima tokom noći uništavaju parkove u kojima se igraju naša deca tokom dana. To što neko ima džip i parkira na Ušću ne znači da je zaštićen. Uz veliku podršku Uprave grada Beograda s kojom zajedno sprovodimo politiku da za sve važe ista pravila, možete biti uvereni da će se u Beogradu znati red dok smo mi nadležni za rešavanje ovih problema - rekao je Čupković.

Komentari(0)

sortiraj