Toyota pobednički tim

Toyota je na tržištu Srbije objavila novu prodajnu kampanju pod sloganom Toyota pobednički tim. U ponudi su aktuelni Toyota modeli po odličnim Toyota Flex finansijskim uslovima

    foto: Toyota Srbija
    Podeli
Toyota Yaris je u ponudi već od 99 evra, Auris i Corolla za 149 evra, C-HR od 199 evra, kao i Rav4 od 219 evra mesečno. Bogati paketi opreme uključuju i napredni paket aktivne sigurnosti Toyota Safety Sense koji uključuje sistem automatskog kočenja kod opasnosti od sudara (Pre Collision System), sistem upozorenja prilikom napuštanja kolovozne trake (Lane Departure Alert), sistem automatskog prebacivanja dugih i kratkih svetala (Auto High Beam), kao i sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova (Road Sign Assist).

Kako navode u Toyota Srbija, kod Yarisa, Aurisa, Corolle, paket Toyota Safety Sense se doplaćuje, dok je kod modela C-HR i Rav4 uključen u standardnu opremu. Toyota Flex je najadekvatniji, najprilagodljiviji i najpovoljniji način kupovine novog vozila. Kupac bira način plaćanja i prilagođava mesečnu ratu prema svojim potrebama. Toyota obezbeđuje očekivanu otkupnu vrednost automobila i bezbrižnu zamenu za novu Toyotu.

Komentari(0)

sortiraj