Toyota – Odlična ponuda za Taxi prevoznike

Pouzdanost, dugotrajnost i visok nivo bezbednosti tradicionalne su karakteristike Toyotinih vozila koje posebno dobijaju na značaju pri izboru vozila za javni Taxi prevoz

    foto: Dragan Stanimirović
    Podeli
U svetlu usvojene Uredbe Vlade Srbije u vezi sa subvencionisanom obnovom voznog parka, Taxi prevoznici iz Srbije pokazali su posebno interesovanje za vozila iz Toyotine game. Ova vozila uveliko su se dokazala tokom eksploatacije u okviru javnog Taxi prevoza širom sveta, od Azije, Australije, Južne i Severne Amerike do Evrope, gde su iz godine u godinu sve prisutnija na ulicama najvećih gradova.

Pouzdani i bezbedni

Visok nivo pouzdanosti i bezbednosti, niski troškovi održavanja, mala potrošnja goriva i niska štetna emisija posebno su istakli hibridne modele za obavljanje delatnosti Taxi prevoza u dominantno urbanim sredinama.

Toyota Srbija pripremila je posebnu ponudu za Taxi prevoznike u okviru koje se nalazi više različitih modela, s prilagođenom opremom i detaljima prema najčešćim zahtevima i potrebama Taxi prevoznika.

Corolla za 14.990 evra

Ponuda kreće od modela Corolla Sedan s benzinskim motorom od 1,6 litara od 132 KS i šestostepenim manuelnim menjačem, koji u paketu Terra Taxi košta 14.990 evra. Najjeftiniji hibrid u okviru Taxi ponude je Corolla Touring Sports 1.8 HSD Terra Taxi i 122 KS sa standardnim CVT menjačem i cenom od 21.990 evra. Taxi prevoznicima su na raspolaganju i druge Toyote, od atraktivnog C-HR-a i Priusa koji dominira evropskim Taxi flotama, do modela Camry koji se ističe snažnim hibridnim pogonom od 2,5 litra i 218 konjskih snaga.

Kako navode u Toyota Srbija, Taxi prevoznicima namenjena je posebna sekcija na zvaničnoj internet stranici Toyote Srbije (www.toyota.rs / posebne ponude / ponuda za taxi prevoznike), a detaljne informacije zainteresovani mogu da dobiju i u ovlašćenim prodajno-servisnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku.

Komentari(0)

sortiraj