Toyota na Sajmu automobila u Novom Sadu

Toyota je na Sajmu automobila u Novom Sadu, koji se održava u halama Novosadskog sajma, predstavila najsvežiju ponudu svojih modela na tržištu

Posetioci Toyota štanda imaju priliku da se upoznaju sa novim modelom Toyota C-HR, koji je lansiran početkom godine. Toyota C-HR je potpuno nov model u Toyotinoj gami, koji predstavlja radikalan i moderan dizajn i postavlja nove standarde za modele u C-krosover segmentu. C-HR je jedan od modela sa hibridnim pogonom, po kojem je Toyota ne samo pionir, već i svetski lider u ponudi serijski proizvedenih automobila te vrste.

Toyota ove godine proslavlja i važan jubilej, 20 godina hibridne tehnologije. Na štandu su izložena i dva primerka novog Toyota Yarisa, najprodavanijeg Toyota modela na tržištu Srbije. Predstavljanjem najnovije generacije automobila Corolla, Toyota u Srbiji nastavlja obeležavanje izuzetnog jubileja - 50 godina od pojave prvog Toyotinog automobila s tim imenom. U proteklih pola veka u 150 država širom sveta je prodato više od 44 miliona Toyota Corolla, što je čini najprodavanijim modelom svih vremena. Ovaj model je predstavljen u specijalnom izdanju „50th Anniversary“ koje je raspoloživo u ograničenoj količini.

Komentari(0)

sortiraj