Toyota Centar - Predstavljena prednost hibrida

Toyota Centar je na 3. Međunarodnom festivalu pametnih gradova Smart City Festival 2019 u BelExpo Centru u Beogradu izložila tri hibridna modela

    foto: TCB arhiva
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Na ovogodišnjem festivalu preduzetnici su i lokalne zajednice podelili svoja iskustva i prikazali pametna rešenja. Posetioci su imali priliku da prate i učestvuju u panelima na glavnoj festivalskoj bini, prisustvuju prezentacijama primera pametnih gradova na "Agori" i upoznaju se sa inovativnim proizvodima i uslugama na Expo delu Festivala. U tom delu festivala Toyota Centar je izložila tri hibridna modela - Camry hibrid, RAV4 hibrid i C-HR hibrid.

-Smart City festival kao najveći regionalni skup posvećen urbanoj transformaciji je odlična prilika da se posetioci upoznaju i sa naprednim tehnologijama u autoindustriji. Ako želimo da živimo u "pametnim gradovima" i automobili koje vozimo treba da prate taj trend - kaže za makina.rs Jelena Rogan, direktor prodaje i marketinga Toyota Centra Beograd i dodaje:

-Toyota već više od 22 godine proizvodi hibridna vozila, a od ove godine gamu hibridnih vozila su upotpunile i tri verzije Corolle hibrid (sedan, hatchback i karavan) kao i novi Camry koji se po prvi put prodaje na našem tržištu. Izlaganjem hibridnih modela, posetiocima festivala smo želeli da približimo hibridnu tehnologiju i da predstavimo sve prednosti hibrida koje ih čine idealnim izborom za život u "pametnim gradovima" budućnosti - rekla je Jelena Rogan.

Komentari(0)

sortiraj