TOGNS - Grad Novi Sad dobitnik nagrade Turistički cvet

Turistička organizacija Srbije juče je u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu, priredila svečanost povodom dodele najprestižnije nagrade u oblasti turizma - Turistički cvet

    foto: TOGNS
    Podeli
Turistička organizacija grada Novog Sada dobitnik je najprestižnije nagrade u oblasti turizma Turistički cvet. Ovo je veliko priznanje za Grad Novi Sad i turizam grada. Turistički cvet je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji.

TOGNS privukao veliki broj turista
Turistička organizacija Grada Novog Sada je dobitnik ove prestižne nagrade u kategoriji turističkih organizacija, jer je upravo svojim brojnim promotivnim kamapanjama i aktivnostima sprovedenim u prethodnom periodu u zemlji i regionu, privukla izuzetno veliki broj turista koji su ostvarili do sada najveći broj noćenja u Novom Sadu. U odnosu na prethodnu godinu za prvih 10 meseci broj noćenja u ovom gradu je veći za 21,5% u odnosu na isti period prethodne godine.
Visoko pozicioniranje Novog Sada

Od signalizacije hotelskih kapaciteta, preko izrade promo brošura i promo filmova, učešćem i promocijom Novog Sada na brojnim međunarodnim i domaćim sajmovima, pokretanjem nekoliko garantovanih promotivnih turističkih tura za turiste, kao i održavanja kontakata i saradnje sa drugim predstavnicima turističke privrede, TONS je u proteklih godinu dana doprineo izuzetno visokom pozicioniranju Novog Sada kao poželjne turističke destinacije za posetu u prethodnom periodu.
Posebna čast

Nagrada Turistički cvet se dodeljuje svake godine za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima, u kategorijama - turistička organizacija, turistička manifestacija, receptivna turistička agencija, ugostiteljski objekat za smeštaj, organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Za Turističku organizaciju Grada Novog Sada je ovo posebna čast i priznanje da je sve prethodne promotivne aktivnosti sprovela sa velikom pažnjom i značajnim uspehom.

Komentari(0)

sortiraj