Spot za desetku - Minut čarobne Budve očima Slavena Vilusa

Renomirani budvanski fotograf, snimatelj i autor poklonio je promotivni spot svom gradu. Promotivni spot Budva 2020, već je „zaživeo“ na društvenim mrežama, a Slaven Vilus je ujedno i autor muzike

    foto: Slaven Vilusa
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Slaven Vilus

-Početak maja je uvek rezervisan za Abrum koji najavljuje karneval, a karnevalom tradicionalno počinje letnja turistička sezona. Ove godine malo kasnimo. Sačuvajmo ono što imamo i sve će se nadoknaditi vremenom. U to ime mom gradu na poklon jedan spot koji sam snimio poslednjih sedam dana aprila. Malo društveno korisnog rada je uvek dobro za zajednicu - rekao je Slaven Vilus, renomirani crnogorski fotograf i snimatelj, poslednju deceniju i vlasnik portala montenegro360.me objavljujući promotivni video Budva 2020.


Neverovatna priroda Budve u proleće, ali i spomenici kulture, arheološko blago, atraktivna i dosad neotkrivena mesta, starogradske ulice, autohtona sela, duhovna utočišta, netaknuta peščana obala i prozirno azurno more, sve je to pronašlo svoje „mesto“ u čarobnih 60 sekundi.

Turistička organizacija opštine Budva

-Nije se mogao zamisliti lepši način za početak promotivne kampanje. Veoma smo zahvalni i dirnuti lepim gestom Slavena Vilusa, fotografa i snimatelja sa kojim smo i sarađivali prethodnih godina u brojnim kampanjama. Slaven je već dugo poznat u Crnoj Gori i regionu po svojim izuzetnim fotografijama i video kadrovima, ali se u ovom spotu oseća i dodatna emocija i privrženost rodnom gradu, što Budvu predstavlja u jednom novom svetlu. Ako uzmemo u obzir i činjenicu da je spot sniman poslednjih dana aprila, kada je naša obala bila „netaknuta“ verujemo da dugo nećemo biti u prilici da ponovimo ovako lepe kadrove - saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Budva.

Komentari(0)

sortiraj