Specijalni uslovi finansiranja za Hondu HR-V

U susret predstojećem Sajmu sutomobila, Honda Srbija je pripremila posebne pogodnosti za kupovinu HR-V modela u Elegance paketu opreme, uz posebne uslove fianansiranja vozila putem renta

    foto: HONDA
    Podeli
Model HR-V odlikuju elegantno oblikovane linije kupea sa čvrstim stavom robustnog SUV-a. Oblik karoserije i linije zadnjih prozora, koje se sužavaju, zajedno čine dinamičan i sportski bočni profil. Oštro isečena linija duž bočne strane daje HR-V modelu napred nagnut stav i osećaj okretnosti čak i u mirovanju. U ovom modelu Hondini dizajneri postigli su savršen spoj naglašene prostranosti sa osećajem sportskog.

Benzinski agregat 1.5 sa 130 KS

Ovaj model dolazi sa efikasnim 1.5 litarskim i-VTEC benzinskim agregatom od 130 KS i deo je Honda Earth Dreams tehnologije, koji se nalazi u svim novim generacijama pogonskih agregata i prenosa, poboljšava performanse i ujedno smanjuje štetan uticaj na okolinu. Poseduje parking senzore, kameru za vožnju unazad kao i grejače sedišta. Hondin Sistem za kočenje pri malim brzinama standard je za HR-V model.

Savršen za sve životne prilike

Kako navode u Delta Motorsu, Honda HR-V se savršeno uklapa u sve životne prilike pružajući najbolje od svega - stil, udobnost, sigurnost, laku upravljivost, odlične performanse i vrhunsku ekonomičnost. Premijum ambijent je postignut zahvaljujući visokokvalitetnoj mekanoj površini sedišta i suptilno naglašenom hrom brušenom završnom obradom, a sam dizajn instrument table kombinuje osećaj sofisticiranosti sa premijum detaljima i čvrstoću kvalitetnih materijala. Pored toga model je opremljen dvozonskim klima uređajem, H-CONNECT sistemom, a uključen je i ADAS napredni paket sistema za podršku vozaču. Ovaj model takođe poseduje i navigacioni uređaj.

Dostupan po ceni od 22.990 evra

Info-zabavni sistem Honda CONNECT, baziran na aplikacijama i smešten unutar vozila, funkcioniše preko ekrana od 7 inča osetljivog na dodir. On se nalazi na sredini komandne table i uz Android operativni sistem, omogućava brz i lak pristup internet servisima, a prikazuje i informacije o vozilu, kao što su merač, ušteda goriva i vreme putovanja. Kao dodatak, Honda Connect sistem se sinhronizuje sa smart telefonima i drugim multimedijalnim uređajima.

Akcijska cena donosi popust od 2.500 evra i omogućava da odvezete Honda HR-V za 2.260 evra, navode u ovoj kompaniji. Model HR-V 1.5 ELEGANCE ADAS NAVI, čija redovna cena sa dodatnom opremom iznosi 25.490 evra, sada je dostupan po ceni od 22.990 evra. Depozit za zakup ovog modela na 48 meseci iznosi 2.262 evra uz mesečnu rentu od 327 evra.

Otkup vozila kupljeno novo u Srbiji

Podsećamo da do novog Honda automobila možete doći i putem programa otkupa i zamene vozila. Ukoliko je vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do šest godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup vašeg vozila. Vaše korišćeno vozilo možete iskoristiti i kao učešće za novi Honda automobil po najpovoljnijim uslovima.

Komentari(0)

sortiraj