Skup oldtajmera na Zvezdari i nagrada za najlepšu fotografiju

Skup oldtajmera, u organizaciji Udruženja oldtajmera Srbije Mladenovac–Rajkovac i Opštine Zvezdara, biće održan u subotu, 23. septembra, od 10 do 15 časova na platou ispred Opštine Zvezdara

    foto: Gordana Nikolić
    Podeli
Opština Zvezdara će nagraditi najlepši selfi ili fotografiju sa izložbe oldtajmera. Fotografije poslati na imejl-adresu: info@zvezdara.org.rs do petka, 29. septembra. Proglašenje najlepših fotografija i uručenje poklona pobednicima biće održano 16. oktobra na svečanoj akademiji povodom Dana opštine Zvezdara.

Na ovoj izložbi retkih automobila biće izloženo oko 50 različitih modela, među kojima su „ford konsul” iz 1947. godine i „mercedes” iz 1957. godine. Posetioci će moći da uživaju i u raritetnim motorciklima, kao i „fići” iz kultnog filma „Nacionalna klasa”. Prvi put na jednoj izložbi naći će se i prototip trkačkog auta „GT endurans” klasa 3, koji je vlasništvu Uroša Brkića. Reviji oldtajmera ispred zgrade Opštine priključiće se i Klub kolekcionara modela automobila, vozova i aviona „Mint”, a ovom prilikom biće održana i izložba kataloga i časopisa o automobilima.

Komentari(0)

sortiraj