Serija video snimaka o 120 godina Opelovih automobila

    foto: Opel
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>


Priča o pravim klasicima među automobilima kao što su Opel Manta i Opel Kadet, ali isto tako i avantura tvrdokornih fanova koji nikad ne bi uzeli u obzir drugi brend. Sve te priče su sakupljene i proslavljene u seriji video snimaka iz tri dela koji su jedan po jedan postavljeni na YouTube-u i na društvenim mrežama sa haštagom #Opel120. 120 godina proizvodnje automobila u Opelu od A do Z - ovo je takođe slogan na Instagramu, gde se nalaze dodatne fotografije i materijal iz kampanje o samoj produkciji.

Brza vožnja kroz istoriju Opela

Sve počinje sa kratkim rezimeom 120 godina proizvodnje automobila u manje od jednog minuta. Brza vožnja kroz istoriju Opela - bukvalno. Glavni glumci su Opelovo patentno motorno vozilo System Lutzmann iz 1899. godine, Opel Kapitan i Opel GT. Ovi klasici su deo priče kao što je i sadašnja perjanica, Opel Insignia. Priča je o efikasnosti, agilnosti i dinamici, kao i o osnovnim vrednostima brenda - Nemački, uzbudljiv i pristupačan. Od samog početka, proizvođač iz Riselshajma je bio posvećen proizvodnji automobila najefikasnije moguće i time ih je učinio dostupnim širokoj publici.

Tobias Gubic

-Opel proslavlja 120 godina proizvodnje automobila, ali isto tako i 120 godina punih uzbudljivih, inovativnih i pre svega emotivnih automobila. I to je tačno ono što želimo da predstavimo - rekao je direktor marketinga Tobias Gubic i dodao: - Poslednja scena u video snimku takođe prikazuje uspeh naše proizvodne ofanzive i automobila kao što je Insignia GSi i koliko jarko Opelov logo munje ponovo sija.

Ukupno je kroz video snimke prikazano oko 30 modela. Lokacija snimanja bila je Opelova fabrika u Riselshajmu. Upravo fabrika igra bitnu ulogu u drugom video snimku, u kojem su u centru pažnje činjenice o brendu od A kao Adam Opel do B za Bold (Odvažan) pa do Z za Zeitgeist (Duh vremena). Na primer kada različite generacije Korse GSi voze na ulicama oko fabrike.

Treći film se zove Top Trumps i vraća u život popularnu igru sa kartama Kvartet. Igrači su muzički producent Moses Pelham, voditelj Det Muller, glumica Emily Cox, pobednik trke u Le Manu i brend ambasador Opela Jockel Winkelhock, automobilista i TV voditelj Tiff Needell, Opelov direktor za performantna vozila i auto-moto sport Volker Strycek, novinar i YouTuber Matt Robinson, kao i reli vozač i zaposlena u Opelu Kathi Mauer. Njima se pridružila Rieke van Manta, neobičan fan Opela. Ona ponosno sa sobom nosi svoju ljubav prema brendu pa svet može da vidi tetovaže njene Mante, sa sve slovima, menjačem i imenom.

Filip Kvanc

-Ambasadori u video klipu imaju benzin u svojim venama - rekao je Filip Kvanc iz Opelovog tima za društvene mreže. - Automobili su njima više od samo pukog sredstva za transport. Naše zvezde su pravi ljubitelji automobila i oni svi pokazuju svoju strast za našim brendom.

VIDEO

1. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=v8Qs1yq31S8

2. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=8_zc7ZokFaI

3. https://www.youtube.com/watch?v=WYlwPD-e6pM

Komentari(0)

sortiraj