Sajamske cene za Dacia modele

Dacia je za svoje kupce pripremila fantastične sajamske uslove za predstojeću automobilsku manifestaciju - BG Car Show

    foto: Dacia Srbija, Dragan Stanimirović
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Dacia svojim kupcima uvek daje više, pa tako je i ove godine za sve one koji se odluče za kupovinu bilo kog Dacia modela u toku sajamskog meseca, pripremila specijalnu ponudu koja obuhvata - jedan osnovni servis, 5 godina garancije, kao i plaćanje u tri godišnje rate!

Nova gama vozila

Dacia ima obnovljenu gamu vozila koju će prikazati na ovogodišnjem BG Car Show, a zvezda štanda će biti model novi Duster, koji će premijerno biti prikazan široj publici.

Novi Duster, kultni model iz porodice Dacia, krasi sasvim novi dizajn spolja i iznutra, obogaćen je novim sistemima za pomoć u vožnji i novom opremom, ima terenske sposobnosti pravog SUV-a, a i dalje se ističe neverovatno konkurentnom cenom.

Novi Dacia Duster startuje sa cenom od 11.990 evra u verziji Essential 1.6 Sce, ali se u ponudi izdvaja bogato opremljena verzija Duster Prestige 1.6 Sce od 115 KS sa cenom od 13.940 evra, koja podrazumeva automatski klima uređaj, multimedijalni uređaj sa navigacijom, SUV obloge prednjeg i zadnjeg branika i hands-free karticu.

Sandero, Logan i Logan MCV

Modeli Sandero, Logan i Logan MCV dolaze u osnovnom paketu Ambiance, koji podrazumeva opremu u vidu klima uređaja, elektro paketa, led dnevnih svetala, a specijalno će za vreme sajamske akcije kupci moći da računaju i na radio CD MP3 uređaj sa bluetoothom koji će za ovu priliku biti uključen u osnovni paket. Cene po modelima su - Sandero za 8.100 evra, Logan za 8.360 evra i Logan MCV za 8.910 evra.

Dacia finansiranje

Po prvi put Dacia finansiranje nudi mogućnost plaćanja vozila u tri godišnje rate sa kamatnom stopom od 1,99%. Za kupce kojima više odgovara mesečno plaćanje pripremljen je kredit sa kamatnom stopom od 1,99% na period do 60 meseci. Takođe se kupcima nudi mogućnost „Mikro“ kredita i lizinga sa kamatnom stopom od 0% na period do 36 meseci, kao i dinarski kredit sa fiksnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.

Pozivamo vas da posetite štand Dacia na ovogodišnjem BG Car Show-u u hali 1 beogradskog sajma i uverite se u sjajnu ponudu, jer Dacia uvek daje više.

Komentari(0)

sortiraj