Sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije Expo-zim

Sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije Expo-zim otvoren je u Hali 4 Beogradskog sajma

    foto: SHUTERSTOCK
    Podeli
Sve do nedelje, 4. decembra, ljubitelji zimskih sportova, zimskog ambijenta, snega i planina mogu da na se jednom mestu pripreme za zadovoljstva koja zima nudi i kojima se od zime nadaju. Već po tradiciji, najveće interesovanje je za nove modele opreme i rekvizita za zimske sportove - skije, cipele, vezove, klizaljke, snoubord, ski-kombinezone, rukavice, kape, naočare i drugo, te za komisionu prodaju, promociju extremnih sportova, usluge ski-servisa. Razmena zimske opreme jedan je od najčešćih motiva dolaska na Expo-zim, a Sajam su ove godine obogatili i građevinari ponudom apartmana na Kopaoniku i Jahorini.

Za sve posetioce izlagači su pripremili i sajamske popuste i do 50 odsto, čak i za neke ovogodišnje modele artikala. Nisu zaboravljeni ni profesionalci, jer će u subotu, 3. decembra, od 10 sati biti održan i seminar za instruktore skijanja i snouborda. Expo-zim se tako 36. put predstavio kao manifestacija u koju se uvoznici, proizvođači, turoperatori, menadžeri zimskih odmarališta, kompanija i prodavnica sportske opreme i odeće, instruktori skijanja i snouborda, ljubitelji penjanja, snežnih parkova, sportska udruženja, sportisti i tehničari-serviseri, osiguravajuća društva, "zimske tehnologije" i svet usluga u ovoj oblasti - apsolutno mogu pouzdati.

Suorganizator - Asocijacija "Sport za sve" - omogućio je da Expo-zim očuva privlačnost za one koji traže zimsku kombinaciju aktivnog odmora, koristi i zabave. Uz to je ostao direktno i efikasno promotivno sredstvo za velike brendove u ovom sektoru, spona sa krajnjim kupcima i podrška njihovoj radoznalosti i izborima, značajno sredstvo uticaja na ponašanje pri kupovini i zadržavanje tržišta. Radno vreme Expozima је od 10 do 20 časova. Cena ulaznice je 400 dinara, a parkinga u krugu sajma 150 dinara po satu.

Komentari(0)

sortiraj