Sajam za treće doba

JKP Parking servis Beograd i ove godine učestvuje na Sajmu za treće doba, za starije od 55 godina, koji se održava 28. i 29. maja u Hali 5 Beogradskog sajma

    foto: JKP PARKING SERVIS
    Podeli
Ovo preduzeće već četvrtu godinu za redom, kao deo komunalnog sistema grada, predstavlja svoje usluge posetiocima sajma. Direktor JKP Parking servis Andrija Čupković rekao je da je sajam prethodnih godina približio mnoge usluge starijim sugrađanima i pozvao ih da se i dalje informišu o svim pogodnostima.

-Ove godine je naša sajamska preporuka najstarijim sugrađanima akcija Parkiraj i bicikliraj. Pozivam sve bake i deke da dovedu svoje unuke na Adu Ciganliju, parkiraju automobil na našem parkiralištu i besplatno pozajme čak četiri bicikla, dva za odrasle i dva za decu. Oni mogu da provedu ceo dan u prirodi sa svojim unucima i umesto automobila koriste ovaj vid transporta u cilju rekreacije, ali i zdravog stila života - rekao je Andrija Čupković direktor Parking servisa.

Svi sugrađani, koji parkiraju svoje automobile na parkiralištima Ada Ciganlija, Milan Gale Muškatirović, Sava centar ili u renoviranoj garaži Obilićev venac, od 1. aprila do 1. novembra, po ceni parkiranja mogu da preuzmu na korišćenje bicikle iz akcije Parkiraj i bicikliraj.

Na štandu Parking servisa građani mogu da se informišu i o akcijama Bebi parking mesto, Đačko parking mesto, o popustu na dnevnu parking kartu, ali i novoj usluzi Preduzeća - Parking pass kartici. I ove godine za posetioce štanda JKP Parking servis je obezbedio prigodne poklone.

Komentari(0)

sortiraj