Sajam automobila u Nišu od 4. do 6. oktobra

Jubilarni 10. po redu Sajam automobila, motora i prateće opreme u Nišu biće održan i ove godine u Hali Čair od 4. do 6. oktobra

    foto: City of Nis
    Podeli
Oko 15 brendova iz sveta autoindustrije sigurno će i ove godine privući veliki broj posetilaca juga Srbije. Ono što će ovaj sajam svakako razlikovati od drugih jeste prisustvo velikog broja električnih vozila, koja u svetskoj industriji već predstavljaju jedan od najprodavanijih brendova. Primera radi, kompletan koncept Sajma automobila u Ženevi bio je baziran upravo na tim automobilima. Nišlije će takođe moći premijerno da vide u svom gradu i najnovija automobilska dostignuća.

Ponovo su distributeri najavili niške i srpske premijere, ali i predstavljanje automobila na drugačiji i zanimljiviji način. Niški sajam jedinstven je u ovom delu Srbije, jer opstaje već čitavu deceniju. Pored velikog privrednog značaja, godinama beleži i veliki broj turističkih poseta u dane održavanja sajma koji su uvek početkom oktobra. Osim putničkog na niškom sajmu biće ponuđen i bogat teretni program, uz prateću opremu.

Neće izostati velika ponuda guma dok će osiguravajuća društva imati svoje štandove i pristupačnu ponudu. Tradicionalno će biti postavljena i trkačka staza za mališane. Oldtajmeri imaće svoje mesto, jer upravo njihova izložba svake godine izazove veliko interesovanje posetilaca. Kao i prethodnih godina na ovogodišnjem sajmu automobila biće predstavljene evropske, srpske i naravno niške premijere, uz veliki broj izlagača i sajamske popuste.

Vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata, ponudiće ono najbolje što imaju. Ove godine više izlagača biće na parketu niške dvorane, a u ponudi će biti i novi zanimljivi dvotočkaši koji će prvi put biti izloženi u Nišu.

Komentari(0)

sortiraj