Sajam automobila u Nišu - Deset premijera

Ljubitelji automobila, ponovo mogu da uživaju u omiljenim modelima, ali i da vide nova dostignuća kada je auto-industrija u pitanju. Ovoga puta na Sajmu automobila u Nišu

    foto: sajamautomobila
    Podeli
Na ovogodišnjem sajmu automobila biće predstavljene evropske, srpske i naravno niške premijere. Deveti po redu Auto Moto Fest Niš 2018. u organizaciji City Marketing Centra otvoren je juče u hali Čair u Nišu i trajaće do 7. oktobra, najavljuju organizatori. Ove godine na najvećoj privredno-turističkoj manifestaciji južno od Beograda premijerno će biti izloženo čak 10 vozila.

Peugeot u Nišu ima srpsku premijeru modela 508, Toyota će predstaviti premijerno gradskog mališana Aygo, Citroen novi C4 Cactus, dok će Hyundai imati čak tri srpske premijere, i to modele Tucson, restilizovana verzija, Hyundai 20 i najnoviji model Hyundai Santa Fe. Nissan će takođe izložiti po prvi put u Srbiji restilizovanu verziju Juke, veoma atraktivan model u simpaničnim bojama. Ovaj četvorotočkaš namenjen je uglavnom za mlađe vozače pa je i dizajniran tako. Po prvi put u Nišu izložena je i Nissan Micra, kažu organizatori sajma.

Jepp će se između ostalog predstaviti i modelom Jeep Compass, Renault sa novim Scenicom, Dacia sa Dusterom, a Nišlije će prvi put u svom gradu između ostalog videti još i Fiat Tipo u karavan verziji, kao i Volkswagen T-Roc i mnoge druge aktuelne modele.

Komentari(0)

sortiraj