Sajam automobila u Kragujevcu od 7. do 9. decembra

Sve je spremno za predstojeći Sajam automobila 2018, koji Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, organizuje od 7 do 9. decembra

    foto: Šumadija sajam
    Podeli
Šumadija sajam pod pokroviteljstvom grada Kragujevca tradicionalno u mesecu decembru organizuje Sajam automobila Auto Expo 2018. Ove godine termin održavanja sada već jedanaestog po redu Sajma automobila je period od 7. do 9. decembra.

Kao i prethodnih godina, na ovogodišnjem Sajmu automobila biće predstavljeni najnoviji četvorotočkaši koji se prodaju u našoj zemlji. Na spisku brendova koji će se naći na uređenim štandovima, pod nazivom Sajam automobila - Auto Expo 2018, su Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Volkswagen, Land Rover, Jaguar, Mazda, Škoda, Renault, Dacia, Hyndai, Citroen, Toyota i Ford.

Brojne osiguravajuće kuće i lizing kompanije na trodnevnoj manifestaciji predstaviće svoje ponude. Posetioce ovogodišnje smotre automobila očekuju velike akcijske cene, kao i već dobro poznati sajamski popusti brojnih brendova u ovoj grani industrije, kao i mnogobrojne premijere novih modela na četiri točka. Pored mnogobrojnih automobilskih marki kao i prethodnih godina na ovoj manifestaciji biće i brojne banke, kao i osiguravajuće kuće koje su podržale ovaj automobilski spektakl u Kragujevcu.

Kako za makina.rs navode iz Šumadija sajam Kragujevac, na ovu više nego zanimljivu automobilsku smotru, pozivaju se svi ljubitelji četvorotočkaša da posete ovogodišnju manifestaciju u srcu Šumadije, kupe, razgledaju i vide šta se sve nudi od automobilskih noviteta u Srbiji. Ono što je jako bitno napomenuti jeste, da će i ove godine parking na smotru četvorotočkaša biti besplatan.

Komentari(0)

sortiraj