Rexton pobrao aplauze

Na već proteklom BG Car Show-u publici je predstavljen premijerno i model SsanYong Rexton

    foto: Vladimir Beatović
    Podeli
Novi model Rexton, nasledio je dobru reputaciju prethodnog modela. Njegova karoserija je montirana na novi koncept šasije kvadratnog poprečnog preseka, koja blokira veći deo buke nastale od površine puta ili motora. Šasija je specijalno projektovana da smanji mogućnost povređivanja putnika u slučaju sudara.

Legura čelika visoke gustine i visoke zatezne čvrstoće čini 81,7% ukupne količine čelika upotrebljenog za izradu karoserije modela Rexton. Time je obezbeđena superiorna čvrstina, zaštita od deformacija prilikom sudara i maksimalno povećana bezbednost prostora u kabini.

Rexton pokreće dizel motor zapremine 2.2 litre, karakteriše ga poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje pruža superiorno upravljanje i kvalitet vožnje.

Obično se vozi sa pogonom na zadnjim točkovima, što poboljšava stabilnost upravljanja pomoću optimizacije raspodele mase. Vozač po potrebi može slobodno da izabere jedan od dva pogona vožnje na 4 točka. Rexton može da vuče teret do tri tone, što je najviše u ovoj klasi SUV-a.

Komentari(0)

sortiraj