Renault vozila uz dodatne četiri zimske gume

Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja od 1. novembra je za sve učesnike u saobraćaju obavezno posedovanje četiri zimska pneumatika na automobilu

    foto: Dragan Stanimirović
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Kako kažu u Renault Nissan Srbija, to ne treba da brine Renault kupce, jer je za sve koji se odluče za kupovinu bilo kog putničkog vozila tokom novembra meseca, pripremljena specijalna pogodnost u vidu dodatnog kompleta zimskih guma.

Ivana Mitrović

-Iz bogate Renault ponude izdvojili bi Novi Renault Clio koji se u Srbiji zvanično prodaje od septembra i sada se može naći u svim našim prodajnim salonima. Novi Clio pete generacije u verziji Life SCe 75 startuje sa cenom od 11.990 evra - kaže Ivana Mitrović, PR menadžer Renault Nissan Srbija i dodaje:

-Pored nove generacije legendarnog modela, u ponudi imamo i Clio četvrte generacije pod nazivom Clio Generation koji sa benzinskim motoro TCe 75 i bogatom opremom koja pored ostalog podrazumeva klima uređaj, aluminijumske felne, led dnevna svetla i multimedijalni sistem Medianav, može se kupiti po ceni od 10.490 evra.

Dodatni popusti u novembru

Ona dodaje da u mesecu novembru pored redovnih popusta i benefita zimskih guma, kupci mogu da računaju i na dodatne popuste za određeni broj vozila sa lagera.

-Popusti se kreću od 200 do 500 evra u zavisnosti od modela. Kompletnu Renault ponudu možete proveriti kod svog najbližeg Distributera - objasnila je Ivana Mitrović.

Komentari(0)

sortiraj