Renault u Parizu pokazuje svoje atribute

Renault, Alpine i Dacia vrata ovogodišnjeg salona automobila u Parizu otvoriće 2. oktobra

    foto: Renault
    Podeli
Salon automobila u Parizu Renault će otvoriti konferencijom za medije na kojoj će predstaviti svoj najnoviji koncept premium robo-vozila. Ovaj koncept deo je trilogije Renaultovih robo-vozila kojima tokom 2018. istražuje usluge mobilnosti. Svetsku premijeru će imati na konferenciji za medije koja će se održati na Renaultovom izložbenom štandu (Paviljon 1) u 9.30 časova.

Posetioci će na salonu moći prvi puta uživo da vide novi Kadjar. Renault će bogatim programom proslaviti i 120 godina postojanja. Na salonu će 30. septembra biti održana velika parada povodom ove godišnjice. Trideset Renaultovih vozila, među kojima će biti primerci iz Renaultove kolekcije i modeli iz kolekcije privatnih vlasnika, voziće se ulicama Pariza. Predvođena poznatim modelom Type A, Renaultova kolekcija će za vreme trajanja salona biti izložena u Renaultovom izložbenom prostoru u Paviljonu 1 kao i u Paviljonu 5.1 u kojem se održava izložba pod nazivom Mitske rute. Renault će Paviljon 2.1 posvetiti raznovrsnim rešenjima novih oblika mobilnosti i tako promovisati svoju saradnju i programe sa kompanijama Marcel, Renault Mobility i Renault Rent. Pored svega, Renault će od 4. oktobra na Trgu Concorde posetiocima omogućiti da isprobaju električne automobile. Konferenciju za medije možete pratiti uživo na stranici www.group.renault.com.

Alpine, porodični portret

Alpine, marka dobro poznata zaljubljenicima u automobile, će izložiti sve svoje modele na posebnom štandu u Paviljonu 1. Posetioci će moći razgledati celu porodicu modela A110: A110 Pure, dva primerka A110 Legendes i A110 GT4. Alpine će od 4. oktobra sa nekoliko modela biti prisutan i na izložbi Mitske rute koja se održava u Paviljonu 5.1. 

Dacia ostvaruje odlične rezultate

Uz novi Duster, koji ostvaruje odlične rezultate u Evropi, Dacia će predstaviti i neke novitete i pokrenuti takmičenje za dizajn Sandera Stepway. Zaljubljenici marke Dacia moći će da uživaju u izložbi koju svakako vredi pogledati. Izložba počinje 2. oktobra.

Komentari(0)

sortiraj