Renault Espace - Šesta generacija će biti predstavljena na proleće

Renault otkriva da će se novi SUV sa pet ili sedam sedišta zvati Espace. Espace je kultno ime koje će povezati novi krosover sa prethodnih pet generacija

    foto: RENAULT
    Podeli
U novembru 2023. Renault će proslaviti 40 godina od lansiranja konceptnog automobila Espace, prvi put predstavljenog 1983. godine. Espace je dobro poznato ime kako u Francuskoj tako i širom sveta. Stoga je brzo postalo očigledan izbor za šestu generaciju Renoovog predstojećeg SUV-a sa 5 i 7 sedišta.

Svaka generacija Espace-a je efikasno odgovorila na očekivanja kupaca i svaki put se iznova pozicionirala kao automobil svog vremena. Danas počinje novo poglavlje u kojem će ovaj model biti oličenje revitalizacije brenda Renault, a istovremeno pratiti prethodne generacije Espace-a i ostati im lojalan, jer će pre svega biti udoban, inovativan i na u samom vrhu ponude Renault vozila.

Novi Espace, zasnovan na platformi Alijanse CMF-CD, moćiće da primi do 7 ljudi u automobilu dizajniranom za duga putovanja. Novi Renault Espace će imati zvaničnu svetsku premijeru na proleće ove godine.

Komentari(0)

sortiraj