Putovanja, pokloni i sjajna atmosfera na Sajmu turizma

Sudeći po fantastičnoj atmosferi u kojoj je protekao dan otvaranja i velikom broju posetilaca, ovogodišnji Sajam turizma opravdaće očekivanja svih učesnika i zainteresovane publike

    foto: Beogradski sajam
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>




Već tradicionalno, posetioci sajma uživaće svim čulima u ukusima i mirisima gastronomske ponude, specijaliteta kao i suvenira iz svih krajeva Srbije jer se istovremeno odvijaju i 10. Međunarodni sajam vina BeoWine, 15.Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 15.Sajam suvenira Posetite Srbiju. Za sve koji sa nestrpljenjem očekuju leto 2019. Sajam turizma je jedinstveno mesto koje podstiče na nova putovanja, otkriva nove destinacije koje se tek promovišu u Srbiji, gde posetioci mogu da se upoznaju sa sveobuhvatnom i premijernom ponudom popularnih odmarališta i hotela, i na licu mesta ostvare popust, uporede cene i odluče se za svoj idealan odmor.

Uz ekskluzivne sajamske pogodnosti, odabir destinacije za putovanje i odmor, na sajmu se degustiraju najbolja vina, rakije i gastronomski specijaliti ovog podneblja. Posebnu pažnju privukli su izuzetno povoljni aranžmani za omiljene destinacije domaćih turista, kao što je Grčka, sa paketima i mnoštvom pogodnosti što je posebno atraktivno za porodice sa više dece, jer dvoje dece boravi besplatno.

Niske cene, egzotične destinacije i sajamski popusti od 5 do 50 posto, kao i vredni pokloni, obeležiće dane vikenda pred nama. Svojim vermin posetiocima Beogradski sajam spremio je poklon aranžmane. Poklone će dobiti posetioci koji kupe kartu, fotografišu se na mestima u hali gde su vidljivo postavljene 3d Hashtag oznake #sajamturizma2019, fotografiju postave na društvene mreže Instagram i Facebook i potom dobiju najviše lajkova.

Komentari(0)

sortiraj