Priznanja Beogradskog sajma za učesnike SEEBBE

Stručni žiri Beogradskog sajma doneo je odluku o dodeli priznanja izlagačima i učesnicima 45. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE u nekoliko kategorija

    foto: BEOGRADSKI SAJAM
    Podeli
Nagradu Nova Vizura dobili su u kategoriji Građevinski materijali ISOTEX S.R.L., Italija, za Wood cement blocks and floor slabs – ISOTEX, u kategoriji Građevinska mehanizacija TEKNOXGROUP SRBIJA DOO, Vrčin, za Caterpillar bager na gusenicama, model 330, u kategoriji Informacione tehnologije u oblasti građevinarstva METALPRODUKT DOO, Smederevska Palanka, za Liniju za profilisanje lima - vinogradarski stubić, u kategoriji Prefabrikovani sklopovi za građenje AKRIPOL-S DOO, Beograd, za Svetlosnu kupolu, a u kategoriji Instalacije za građenje objekata i druge oblasti graditeljstva BORPLASTIKA EKO DOO, Novi Sad, za BP statički mešač fluida.

Posebno priznanje dobili su u robnoj grupi Građevinski materijali PETER SEPPELE GESELLSCHAFT М.B.H., Austrija, za Thermofloc Cellulose Insulation, i HART KERAMIK AG, Nemačka, za LEMIX Clay Building Boards, u robnoj grupi Prefabrikovani sklopovi za građenje IZODOM 2000, Poljska, za IZODOM 2000, a u robnoj grupi Instalacije za građenje objekata i druge oblasti graditeljstva PELET METALAC, Obrenovac, za Peletirku sa parnim kondicionerom, tip PM-5000“.

Specijalno priznanje dobila je kompanija OGANJ KOVANO GVOŽĐE, Mladenovac, za Pristup sajamskoj prezentaciji. Stručni žiri radio je u sastavu Igor Vještica (predsednik), Vesna Radojević, Zoran Stepanović, Predrag Petronijević, i Nebojša Gnjatović.

Komentari(0)

sortiraj