Prijava za Karneval brodova

Turistička organizacija Beograda uputila je poziv vlasnicima rečnih plovila da se prijave za učešće na 14. Beogradskom karnevalu brodova i budu deo atraktivne revijalne povorke na vodi

    foto: TOB
    Podeli
Program ovogodišnjeg Beogradskog karnevala brodova, pored centralnog dela programa na vodi, čini sadržajan program na obali - koncerti, nastup karnevalskih grupa kao i brojne punktove namenjene najmlađim posetiocima.

Duž čitave promenade, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, biće postavljena „eko zona“ posvećena zdravom načinu života. Posetioci će na ovom bazaru moći da se upoznaju sa domaćim proizvođačima organske hrane i drugim proizvodima. Poseban kuriozitet ove godine predstavljaće spektakularni prelet letelica avio kompanije „Prince aviation“ pred početak programa na vodi.

Beogradski karneval brodova, kao tradicionalna gradska manifestacija čiji pokrovitelj je Grad Beograd, ima za cilj promociju reka Save i Dunava, čije Ušće, zajedno sa Velikim ratnim ostrvom, čini celinu po kojoj je Beograd prepoznatljiv u Evropi i svetu. Prijave za učešće mogu da se podnesu na broj telefona 062/885-2243 najkasnije do četvrtka 23. avgusta.

Komentari(0)

sortiraj