Preusmeravanje saobraćaja zbog zatvaranja Karađorđeve ulice

Za saobraćaj će od subote, 24. avgusta, do ponedeljka, 26. avgusta, biti zatvoren potez od Brankovog mosta do Velikih stepenica

    foto: BEOINFO
    Podeli


Tokom radova na rekonstrukciji Karađorđeve ulice sa pripadajućom infrastrukturom i parternim uređenjem, za saobraćaj će od subote, 24. avgusta, do ponedeljka, 26. avgusta, biti zatvoren potez od Brankovog mosta do Velikih stepenica. Ulica Karađorđeva biće potpuno zatvorena za saobraćaj od kružnog toka sa Hercegovačkom do Bulevara vojvode Bojovića, deo Pariske ulice, od raskrsnice sa Kneza Sime Markovića do Karađorđeve, zatim deo Bulevara vojvode Bojovića, od izlaza iz Beton hale do Karađorđeve, a Crnogorska ulica, od Pop Lukine do Karađorđeve.

Potez ulica Travničke i Braće Krsmanović biće dvosmeran i „slep” od raskrsnice sa Karađorđevom. Vozila sa parkirališta Beton hale izlaziće kod ulaza u Beton halu u Bulevar vojvode Bojovića. Vozila iz Pop Lukine ulice će se usmeravati ka Ulici Gavrila Principa, pa kroz Ulicu Kraljevića Marka i kružni tok sa Hercegovačkom ka Starom mostu.

Komentari(0)

sortiraj