Premijera Ferarija na štandu SAT Media Grupe

Zahvaljujući SAT Media Grupi imali smo jedinstvenu priliku da upadnemo u sedlo novog Ferrari GTC4 Lusso

    foto: Vladimir Beatović
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Automobilska zvezda ovogodišnjeg Bg Car Show-a u Beogradu je Ferrari GTC4 Lusso! Posle velikog broja atraktivnih sportskih vozila koja su proteklih godina krasila štand SAT Media Grupe u hali 1, posetioci sajma automobila će ovoga puta na njemu moći da vide jednog sasvim neobičnog četvorotočkaša.

Iako nismo imali tu čast da ovog lepotana testiramo i oderemo gume na nekoj evropskoj stazi i osetimo snagu i moć ove ljute mašine, redakcija makina.rs se izborila da bar na trenutak, zahvaljujući zaposelnima u SAT Media Grupi, sedne i omiriše unutrašnjost i ostavi otiske na bleštavoj limariji ovog popularnog svetskog četvorotočkaša.

Pravi automobilski sevdah

Kada smo seli u ovu sportsku aždaju na četiri točka pali smo u automobilski sevdah. Ovaj model na Sajmu košta sa svim dažbinama 340.000 evra i po prvi put se pojavljuje na našoj automobilskoj manifestaciji. Kao što smo rekli izložen je na štandu SAT Media grupe u hali 1. Ovo predstavlja i svojevrsno priznanje našem salonu automobila, tačnije ovogodišnjem Bg Car Show-u.

Do stotke za 3,4 sekunde

To je jedini model iz Maranela koji nudi kabinu za četiri osobe i jedini koji bi mogao da se zimi popne do zavejanih skijaških centara zahvaljujući pogonu na svim točkovima. Za pogon je zadužen V12 motor zapremine 6,2 litra sa 690 KS, koji se „vrti“ čak do 8.250 o/min. Uz to, maksimalni obrtni moment od 697 Nm dostupan je pri 5.750 o/min, a do 100 km/h ubrzava za svega 3,4 sekunde. Do 200 km/h stiže za 10,5 sekundi i dostiže maksimalnu brzinu na cajgeru od 335 km/h.

Dugačak je 4,9 metara, širok 1,98, a u visinu se proteže na 1,38 metara. Međuosovinsko rastojanje je 2,99 metara, a masa vozila je 1.920 kilograma.

Nemojte propustiti nesvakidašnju priliku da vidite ovaj model, jer Ferrari u Beograd ne dolazi tako često.

Dragan Stanimirović

LIČNA KARTA

FERRARI GTC4 LUSSO

Zapremina motora 6,2

Snaga motora 690 KS

Menjač 4RM EVO/4WS/ 7-speed F1 DCT/ E-Diff

Maksimalna brzina 335km/h

Ubrzanje 3,4 sekunde

Cena 340.000 evra

Komentari(0)

sortiraj