Predstavljanje Drumske Strele 2019.

Formula Student tim Tenfore Drumska Strela predstaviće novu formulu u ponedeljak, 24. juna, u 18 sati, u amfiteatru A na Mašinskom fakultetu u Beogradu

    foto: Tenfore
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Drumska Strela 2019 je osmo po redu vozilo koje je isprojektovao i napravio tim studenata sa devet fakulteta Univerziteta u Beogradu. Na predstojećem događaju posetioci će imati privilegiju da prvi vide Drumsku Strelu 2019, ali i da saznaju kako je tekao put od ideje i prvog nacrta do gotovog bolida formule.

Tim Tenfore Drumska Strela predstaviće kako izgleda biti deo najvećeg i najzahtevnijeg studentskog projekta, koji za cilj ima edukaciju i razvoj mladih entuzijasta kroz godinu dana konstantnog učenja, rada u timu i rešavanja problema. I ove sezone, kao i prethodnih, svaki od članova tima posvetio je svoje vreme i uložio veliki trud u izradu novog vozila, a brojne inovacije koje krase ovogodišnju formulu to i dokazuju.

Svi podsistemi vozila za sezonu 2019 su tehnički unapređeni. Potpuno novi aero paket, optimizovana konstrukcija šasije, moderniji koncept oslanjanja, kao i brojne inovacije na polju elektronike i senzorike samo su neka od poboljšanja koja će obezbediti bolje performanse vozila na stazi.

Iz godine u godinu, ambicije i želja za uspehom tima Tenfore Drumska Strela rastu, tako da će ove sezone formula nastupiti na čak 3 prestižna svetska Formula Student takmičenja, u Holandiji, Mađarskoj i Italiji. Nakon predstavljanja vozila slede pripreme za takmičenja i finalna testiranja na stazi.

-Svi koji žele da pruže podršku našem timu i da budu prvi koje će videti naše najnovije vozilo dobrodošli su 24. juna na Mašinski fakultet. Očekujemo vas - kažu za makina.rs iz Tim Tenfore Drumska Strela.

Komentari(0)

sortiraj